Loading...

#Gamificació #eduDema #CampBase

Joc de Trons: d’esclaus a reis – Experiència de gamificació

2,700 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 19, 2016

Vídeo d’una experiència de #Gamificació del temari d’història a 2n d'ESO, “Joc de Trons: d’esclaus a reis”, presentada per Natxo Maté Puig (http://www.educaciodema.cat/qui-es-qu...), professor de Ciències Socials a Secundària a l’INS Barres i Ones de Badalona, en el marc del projecte Educació Demà #eduDema (http://www.educaciodema.cat) de la @FundacioBofill (http://www.fbofill.cat).

Aquesta presentació forma part de les 3 experiències d’innovació en gamificació educativa identificades pel #CampBase de #Gamificació (http://www.fbofill.cat/agenda/camp-ba...) del projecte #eduDemà, celebrat el 24 de novembre de 2015 a l’Auditori del Macba, del qual en podeu recuperar el visionat aquí: http://www.fbofill.cat/videos/camp-ba...

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...