Loading...

Veel bittere tranen - Diana More & Ivo Pauwels ( alias Nonkel Jef )

12,616 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 14, 2010

Diana More, & De Banny Bright Orchestra.
Veel Bittere Tranen - was de voorloper van "Rocking in the Street & Ruth Mc Kenny .

Andere liedjes op You Tube: tsjakkeldiekkie boem boem ,Hallelujah , Amazing Grace , Mijn Leven ( My way ) Onze Vader , Take my heart , Amazing Grace - Mijn Zoon - De Roos - Totaal Verloren ( een Mexicaans volkslied Adelita ) . Nonkel Jef - Diana More partner van acteur Ivo PauwelsDiana More is een artieste pure sang geboren in Noorderwijk en geen onbekende in de show wereld Deze Kempense groeide op in Noorderwijk en was al op vroege leeftijd gebeten door de muziekmicrobe .
Diana volgde vanaf haar zevende jaar notenleer , zang en dictie en behaalde met grote onderscheiding haar diploma een klassieke zangopleiding aan de muziekacademie HID te Lier .

Haar carrière begon reeds vroeg . Ze nam deel aan vele Talentenjachten en liedjeswedstrijden die haar vele eerste- en ereprijzen opleverde.

-:" Het Kampioenschap van het Hageland "( 1ste prijs was een platencontract) , haar allereerste single " De jongen van mijn hart " . " Het Kempisch Songfestival "en in 1975 behaalde ze een eervolle tweede prijs in de" Will Tura's Talententocht " .

Ook in Nederland : "Voor de vuist weg " met Willem Duys - " de Gouden Palm" te Scheveningen ( 1ste prijs was een platencontract) en een jaar op tournee met Pierre Kartner & met het Circus Boltini .
"Springplank "een talentenjacht van de KRO televisie om maar enkele te noemen .

Het bleef maar in stijgende lijn gaan , want in 1976 werd Diana de lead zangeres van de Banny Bright Orchestra . Daar ontstond een gigantische internationale doorbraak .
Samen met de zanger Ruth Mc Kenny scoorde zij in elke hitparade met het nummer " Rocking in the street " de meest gevraagde groep in "Dolle dinsdag " , " Tros top 50", "Op volle toeren ", " Nederland Muziekland", " Ren je rot " , " Op losse groeven "en diverse andere programma's op TV.

In 1977 bracht Diana haar tweede solo single uit maar onder een nieuwe artiesten naam Diana More "Veel bittere tranen "en cover van Enny Denita en weer een schot in de roos . Een wals die op elk feest en dansgelegenheid werd gedraaid of gespeeld.

Later werd het orkest door vele artiesten gevraagd als begeleidingsgroep en Diana werkte dan als backing zangeres met o.a. Bart Kaël ,Willy Sommers ,Garry Hagger , Gunther Neefs , Eddy Wally om maar enkele van onze Vlaamse artiesten te noemen, ook met onze noorderburen Ben Kramer ,Anita Meyer , Rob De Nijs .

Met andere orkesten en bigbands in binnen en buitenland toerde Diana rond .

In 1982 nam Diana een lange rustpauze .

En in 1999 kwamen de kriebels weer tevoorschijn om terug de showbizz in te stappen .
En leerde haar partner en acteur Ivo Pauwels kennen.
Ze heeft ook in het feuilleton " Nonkel Jef ", een gastrolletje gespeeld .

De kracht van Diana is dat ze verschillende genres aankan.
Het meisje van acht jaar is tegenwoordig geëvolueerd tot een echt ″ podiumbeest″.
Ze kan zalen doen lachen en swingen maar ook een kerk ingetogen doen luisteren naar het gezongen lied ″ Het Onze Vader″ .

Diana's repertoire is zeer uitgebreid : Diana Bekoort ook vele harten met mooie luisterliedjes en chansons ...... Edith Piaf , Mireille Mathieu , Liesbeth List , Corry Brokken , Barbra Streisand , Bette Midler , Shirley Bassey om maar enkele te noemen allemaal gelauwerde auteurs met waardevolle teksten over passie en emotie . Liedjes / chansons die net geen " Schlagers " werden , maar overeind bleven door hun grote klasse , zij het tekstueel of muzikaal . De eenheid van de liedjes ligt niet in een afgelijnde periode , maar wel in de emotionele raakpunten .

Ondertussen is Diana More terug naar hartelust aan het optreden . Ook in het land verovert ze met haar kristalheldere stem en spontane uitstraling de harten van vele mensen met liedjes die ontroeren, muziek die ieder zal bekoren. Diana vindt live-contact , zin voor improvisatie en het gevoel en adrenaline bij elke productie belangrijk .Een zangeres die niet meer weg te denken is uit onze nationale muziekwereld . Door haar carrière heen zullen zangproducties wel altijd een bijzondere plaats in Diana's hart blijven .

U merkt het Diana More is van veel markten thuis en deze innemende zangeres weet haar publiek van alle leeftijden te bekoren met een brede waaier van liedjes van vroeger en nu. Een optreden van haar is een afwisseling van Nederlands , Duits , Spaans en Engelstalige liedjes met inhoud , maar ambiance is altijd in de buurt .Diana More is een rasartieste . Nonkel Jef - Diana More partner van acteur Ivo Pauwels

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License
Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...