Upload

Loading...

Inauguracio de la nova escola Inasi Iglesias a Tordera

1,748 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Sep 18, 2008

Els alumnes i professorat de lescola Ignasi Iglesias van estrenar ahir les noves instal·lacions del col·legi situades a lavinguda dels Països Catalans. Divendres, durant les jornades de portes obertes, alguns dels torderencs que van anar a visitar les noves instal·lacions de lescola, van valorar molt positivament el treball que sha fet.

Per la seva banda, Dolors Viñas, una de les professores de lescola, també explicava que el canvi de lantiga escola a la nova, és especialment notable.

El nou CEIP Ignasi Iglesias és una escola de dues línies que donarà cabuda als alumnes dels cursos de P3 a 6è de Primària. Lescola està projectada per cobrir les necessitats educatives dels alumnes i compleix tots els requisits que es demanen des del Departament dEducació. Així, les instal·lacions del nou centre educatiu públic compten amb aules per a tots els cursos, aules densenyament específic com música o informàtica, biblioteca, aules de suport, sales de direcció, una sala per a lAMPA, gimnàs, pista poliesportiva, cuina i menjador.

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...