Loading...

Bloodlust Soundtrack - 01. Downtown of Crywen

614 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 17, 2010

Cím/Title: Downtown of Crywen
Album: Bloodlust Soundtrack (2010)

Ezt a zeneszámot Pilipecz András készítette a 'Bloodlust' c. képregény számára. © Bloodlust Comics. Minden jog fenntartva.
This audio track was created for the hungarian comics 'Bloodlust' by András Pilipecz. © Bloodlust Comics. All rights reserved.


Mi is a Bloodlust képregény?
---------------------------------------
A Bloodlust 2060-ban, egy alternatív cyberpunk jövőben játszódó képregény. Leginkább harc orientált, de nem hiányoznak belőle a cselszövések és történeti csavarok. Előkelő helyet kapnak a képregény világában a vámpírok és a vérfarkasok. Rendhagyó módon itt nincs összetűzés a két faj között, sőt a történet alakulásával akár bajtársak is lehetnek. Viszont, hogy ne legyen egyszerű a dolog, fajon belüli viszályok elég gyakoriak.
A Föld egy világméretű, ember által okozott katasztrófa után éppen újjáépülőben van. Crywen, ahol történetünk is játszódik, az egyik leggyorsabban fejlődő neopolisz, ami New York romjaira épült rá.
Ez a képregény arra világít rá, hogy a romjaiból újjá épített világ is ugyanolyan romlott és mocskos, mint amilyen előtte volt. Az ember nem változik.
A világot az átlag ember számára ismeretlen erők mozgatják, néhányan tudnak erről, és megpróbálnak harcolni ezen erők ellen a technika eszközeivel, néhányan meg úgy élik le nyomorúságos életüket, hogy nem is tudnak ezekről a dolgokról.
A történetben sok fontos szereplő akad, és az események több szálon futnak. Ezek a szálak néha összefutnak, néha különválnak.

A képregényt 2005-ben kezdtük el. Két számot készítettünk el eddig, de úgy éreztük, hogy a sztori és világ, finomításra szorul, ezért 2009 nyarán elkezdtük újratervezni a világot és 2010 októberére elkészült az első szám, a Bloodlust 1. - Ébredés. Innentől kezdve pedig nincs megállás! =)

Elérhetőségek:
------------------------
Honlap: http://www.bloodlust.hu | http://www.magyarkepregeny.hu

Facebook: https://www.facebook.com/bloodlustcomics
Instagram: https://instagram.com/bloodlustcomics/
Blog: http://magyarkepregeny.blog.hu/

Képregényes hírlevelünk: http://www.bloodlust.hu/hirlevel

E-mail: bloodlustcomics@gmail.com

---------------------
© Bloodlust Comics. Minden jog fenntartva.
© Bloodlust Comics. All rights reserved.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...