Loading...

Karelian Division - Suomi! (Official Music Video)

100,759 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 4, 2012

Uusi suomalainen hevimiesten superkokoonpano Karelian Division teki Suomen Leijonille kannatuslaulun nimeltä Suomi!. Kappale julkaistiin digitaalisesti 2.4 ja on 18. huhtikuuta julkaistavalla Leijonat 2012 --kokoelmalla mukana.

Karelian Division on 16 ‐hengen Fantasy Hockey ‐peliryhmä, joka pelaa virtuaalista NHL ‐jääkiekkoa Yahoo Sports -- nettipalvelun kautta. Harrastus nykymuodossaan alkoi jo vuonna 2007. Pelaajaryhmään kuuluu merkittäviä suomalaisia musiikkivaikuttajia, säveltäjiä, artisteja sekä urheilun taustahenkilöitä. Mukana on mm. Nightwish --yhtyeen Tuomas Holopainen, Mokoma --yhtyeen Marko Annala ja Kuisma Aalto, Kotiteollisuus --yhtyeen Jari Sinkkonen, sekä EMI Finland Oy:n entinen tuotantopäällikkö "Gabi" Hakanen ja Lappeenrannan Saipan entinen toimitusjohtaja Sami Koikkalainen. Peliryhmään on valittu henkilöt sillä perusteella, että he kaikki ovat jollain tavalla vaikuttaneet Itä‐Suomessa aiemmin tai nykyään. Karjalaisuus ja Itä‐Suomi on tärkeä osa ryhmän identiteettiä.

- Ollaan pelattu monta vuotta fantasiajääkiekkoa yhdessä. Meitä yhdistää rakkaus jääkiekkoon ja tajuttiin yhdessä saunaillassa, että meillä on itse asiassa aika kova ryhmä kasassa. Jos me tehtäis bändi tästä meidän hommasta, niin se olis kyllä melkoinen, jääkiekkoheviä perkele, Marko Annala kertoi YleX:n haastattelussa.

Kokoonpano esiintyy näillä näkymin ensimmäisen ja viimeisen kerran 3. toukokuuta Suomen Jääkiekkoliiton, 2012 Jääkiekon MM-kisojen ja Lastenklinikoiden Kummit ry:n järjestämässä Suuressa Kiekkokonsertissa . Tosin Nightwishin Holopainen on samaan aikaan kiertueella Euroopassa, ja on vain konsertin hengessä mukana. Kotikatsomoihin Helsingin Jäähallissa 3.5. klo 20--22 järjestettävän konsertin televisioi MTV3.

Lataa "Suomi!" omaksesi iTunesista: http://itunes.apple.com/fi/album/suom...

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...