Loading...

Hobbyhorse Revolution (Official Trailer)

41,297 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 16, 2016

Dokumenttielokuva erityislaatuisesta harrastuksesta, josta on kymmenessä vuodessa tullut tuhansien nuorten rakastama ilmiö ja elämäntapa.

Keppihevonen on perinteinen lasten leikkikalu, mutta tämän päivän teinitytöt ovat luoneet sen ympärille harrastuksen ja kokonaisen maailman. Harrastajat ovat epävirallisesti ja omaehtoisesti järjestäytyneitä, he ovat Instagram-tileineen, blogeineen ja foorumeineen verkossa samaan aikaan kun he urheilevat pihoilla ja metsissä - ja he ovat tosissaan. Alati kasvava harrastajien joukko treenaa määrätietoisesti ja järjestää valtakunnallisen tason kilpailuja. Harrastajien ikähaarukka laajenee jatkuvasti vanhimpien harrastajien ollessa yli 20-vuotiaita. Joukossa on nykyisin myös poikia.

Hobbyhorse Revolution on hauska ja koskettavakin tarina todellisuuden ja mielikuvituksen rajapinnassa. Dokumentaarisen materiaalin, animaation ja nuorten omien videoiden kautta piirtyy kuva harrastuksesta, joka ei suostu asettumaan lokeroihin, ja nuorista, jotka uskaltavat elää omannäköistään elämää.

Ohjaus, käsikirjoitus Selma Vilhunen
Kuvaus Sari Aaltonen
Äänisuunnittelu Ljudbang (SE)
Tuotanto Venla Hellstedt, Elli Toivoniemi
Yhteistuottaja Therese Högberg / Bautafilm AB ja SVT Ruotsi

Arvioitu julkaisu keväällä 2017.
Kansainvälinen myynti Cat&Docs / Maëlle Guenegues.

************

A funny and moving documentary film about teenagers with growing pains, who discover their own voice and talent through riding and making hobbyhorses.

Playing with hobbyhorses is a traditional children’s play, but today’s teenage girls have brought the scene to a whole new level. They are unofficially organized, they are online and at the same time very much “in real life”, they are serious – and an ever-growing group of thousands of girls in Finland.

Hobbyhorse Revolution is a joyful and adventurous film in the interface between reality and imagination. Through the documentary material shot during a period of three years added with animation and the hobbyists own videos we experience a portrait of a hobby which defies categories and of young people who are brave enough to be true to themselves.

Direction, script Selma Vilhunen
Cinematography Sari Aaltonen
Sound design Ljudbang (SE)
Production Venla Hellstedt, Elli Toivoniemi
Co-producer Therese Högberg / Bautafilm AB and SVT Sweden

Scheduled release Spring 2017. International sales Cat&Docs / Maëlle Guenegues.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...