Loading...

#GoBlue! de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului

671 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 14, 2018

Actrița Millie Bobby Brown face echipă cu Ambasadorii Bunăvoinței pentru UNICEF Orlando Bloom, Liam Neeson și Lilly Singh, cu interpreta vocală și cantautoarea Dua Lipa și cu trupa Blue Man Group, într-un nou video lansat de UNICEF cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, sărbătorită pe 20 noiembrie.

În scurtmetraj, vedeta de 14 ani (care și-a schimbat simbolic numele în Millie Bobby „Blue”, pentru a marca ocazia) coordonează o campanie globală în care participanții poartă albastru. Alături de tinerii din echipa care o ajută, Millie le cere Ambasadorilor Bunăvoinței și susținătorilor UNICEF să i se alăture și să poarte albastru – îmbrăcând sau afișând culoarea albastră în semn de sprijin pentru promovarea drepturilor copiilor.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copiilor 2018, UNICEF invită publicul să semneze online petiția globală care cere liderilor lumii să își reafirme angajamentul de a asigura respectarea drepturilor fiecărui copil, acum și pentru generațiile următoare: http://bit.ly/petitieUNICEF

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...