Loading...

Sofia

ПРОМЯНА НА КАРИЕРАТА - РАЗВИТИЕ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ

77 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 13, 2020

Видеото разкрива, как майчинството може да е възможност да помислиш за себе си, за целите и мечтите си. Понякога майчинството е и време за кариерна промяна, за обучения за стартиране на собствен бизнес. В дискусията участват:
🔶Анна Янчева, майка на две деца – едното на 3 г., а другото на 7 месеца и семеен финансов консултант към Eurolife Bulgaria.

🔶Людмила Добрева, майка на 3-годишния Теди и маркетинг специалист в harmonica.

🔶Полина Берг, майка, адвокат и основател на Box to Remember - общо начинание с нейната сестра – Диана, което двете създават по време на майчинство.

🔶И нашият модератор Лили Георгиева, майка и консултант по кариерно развитие, промяна и личен брандинг.

#кариера #семейство #майчинство #възможности #промяна #цели #мечти #бизнес #обучения #деца #консултант #кариерноразвитие #брандинг #академиязародители

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiarodi...

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...