Loading...

Piratenpartij Campagnefilm Eva Jobse

3,982 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 3, 2010

De Piratenpartij zet zich in voor een vrije informatiesamenleving.

Iedere verkiezing komen alle partijen weer met een uitgebreid programma waarvan het leeuwendeel in de coalitieonderhandelingen sneuvelt. De Piratenpartij doet niet aan loze verkiezingsbeloften, onze issues zijn fundamenteel voor een vrije en goed werkende samenleving en bieden een oplossing voor vele maatschappelijke problemen zonder de burger op kosten te jagen.

Nu informatie met een muisklik tot in het oneindige vermenigvuldigd kan worden, wordt onze privacy lastig te waarborgen. Daarnaast blijkt het controleren en censureren van alle digitale communicatie de enige manier om onze verouderde auteurswetgeving te handhaven, ten koste van de privacy van alle Nederlandse burgers.

Het patentstelsel, ooit bedoeld om innovatie te bevorderen, wordt nu gebruikt om anderen de toegang tot kennis te ontzeggen en gezonden concurentie onmogelijk te maken. Een handjevol corporaties maakt woekerwinsten, onder andere ten kosten van de degenen die hun leven lang aan medicijnen vast zitten.

De helft van de kennis die u leert gedurende een 4-jarige opleiding is reeds achterhaald bij uw afstuderen. Kennis moet vrij toegankelijk zijn en scholen en universiteiten moeten het gebruik van open leermiddelen stimuleren. Dit levert zo'n enorme kostenbesparing op, dat de studiefinanciering behouden kan blijven en het collegegeld omlaag kan, terwijl de kwaliteit van het onderwijs omhoog schiet en de kennis beter aansluit op de arbeidsmarkt.

Het is tijd voor een betaalbare gezondheidszorg!

Het is tijd om de kenniseconomie van de grond te krijgen!

Het is tijd voor een overheid die weet waar de grens van een privéleven ligt!

9 Juni is het tijd voor de Piratenpartij!

Loading...

Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...