Loading...

Vinnie Who - Remedy (Official music video)

286,370 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 25, 2010

Fra albummet "Then I Met You" (release 30-08-2010)
Køb albummet på iTunes her: http://itunes.apple.com/dk/preorder/t......

"Jeg sætter bare hånden et tilfældigt sted på keyboardet og så siger jeg... det virker fedt." Sådan forklarer Vinnie Who aka Niels Bagge Hansen begejsret på spørgsmålet, hvordan man laver et hit. Han nævner Cindy Lauper's "Time After Time" som en perfekt popsang og det 22-årige talent fra Solrød syd for København ved, hvad han snakker om: De to første singler fra albummet, "What You Got Is Mine" og "Remedy" blev store successer på radio, privatfesternes playlister og dansegulv på spillesteder og klubber i Danmark og er begyndt at skabe røre uden for landets grænser.

Men længe før alt dette skete, går Niels i sin folkeskoletid i Solrød til både keyboard, guitar og sang på den lokale musikskole. Men han synes, det er kedeligt at lære noder og kunne stadig ikke finde ud af det. "Jeg gad kun spille det jeg kunne lære udenad og det giver jo en naturlig begrænsning." griner han. Et 10.klasses efterskoleophold på Sejergårdsskolen i Tølløse giver mere blod på tanden i forhold til musikken. "Vi spillede musik fordi vi bare gik og kedede os lidt og synes, at det var sejt!. Alle os der ikke kunne finde ud af at spille fodbold." forklarer han.

Brudstykker til nye sange bliver, mens han gik i gymnasiet på Solrød Gymnasium, optaget på en lille mobiltelefon. "Jeg havde ikke nogen iPod, så på vej hjem fra skole tænkte jeg på musik og optog det jeg fandt på, på telefonen"
Efter endt studentereksamen i 2008 fortæller Niels sine forældre, at han gerne vil være musiker, og de støtter ham i projektet. Han kunne godt lide navnet Vinnie Who, som opstår lidt ved en tilfældighed i den periode. Navnet leger med en tvetydighed mellem spørgsmål og svar og mellem dreng og pige og er temmelig mundret.
I tiden efter gymnasiet bliver han boende hjemme, skaffer, hvad han selv kalder 'et skodjob' og indretter et lille hjemmestudie i kælderen, hvor han bl.a. har skrevet "What You Got Is Mine" og "Nights" fra albummet. Han forklarer om livet i musik-kælderen: "Jeg tog det meget seriøst. Tænkte, det her er mit arbejde."

Musikken bliver --som af så mange andre musikere- lagt på MySpace og han bliver tilbudt et job på Lades Kælder. Niels husker det som ret stressende: "Vi øvede hele lortet op på fjorden dage. Og det lød af helvede til." Men Lasse Lyngbo fra White Pony/Diefenbach kunne høre noget godt i det, hvorefter EMI blev kontaktet, og der blev hurtigt indgået en aftale. Niels og bandet øver og øver mens der bliver skrevet mere musik. Der kommer hold på formen og koncerten til Start Festival i 2009 får flotte anmeldelser. Samme år spiller han på Roskildes Pavillion Junior-scene og Spot i Århus bliver besøgt i foråret 2010 både til en P3 Session og på Voxhall.

 • Category

 • Song

  • Remedy
 • Artist

  • Vinnie Who
 • Album

  • Then I Met You
 • Licensed to YouTube by

  • WMG (on behalf of PLG Denmark); Muserk Rights Management, LatinAutor, and 5 Music Rights Societies

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...