Loading...

DDM Holding #Sitdown Q1 2017

1,624 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 24, 2017

DDM Holding specialiserar sig på att köpa och förvalta konsumentfordringar, primärt i Östeuropa. Bolaget har en tydlig strategi där de investerar där avkastningen är som bäst, vilket enligt bolaget har varit just i Östeuropa.

Banksektorn är utsatt för allt strängare kapitalkravsregler vilket innebär att bankerna vill göra sig av med lån där lånetagarna har slutat betala. Dessa paketeras ihop till portföljer som sedan säljs till bolag som DDM.

DDM köper upp skuldportföljer för en bråkdel av vad den totala skulden är värd med en målsättning om att få in mer pengar än vad DDM har betalat för skulden. Den faktiska indrivningen sköts genom externa partners, DDM väljer istället att helt fokusera på förvaltningen av kreditportföljerna.

I en intervju med Finwire.tv berättar vd Gustav Hultgren om hur marknaden för "Distressed Assets" fungerar och om strategin framåt.

Disclaimer:
Inga personer i produktionsteamet ägde aktier i bolaget vid inspelningstillfället. Se fullständig handelspolicy: http://finwiremedia.se/disclaimer/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...