Loading...

Què és EYECatalunya?

384 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 14, 2014

www.eyecatalunya.com
INNOVACIÓ TECNOLÒGICA AL SERVEI DE LA CREATIVITAT
EYECatalunya és una plataforma tecnològica innovadora que vincula la creativitat amb les noves tecnologies de la informació.
Un espai dinàmic d'intercanvi i connexió en el qual creadors de les diferents disciplines, residents a Catalunya presenten el seu treball al món i interactuen amb una audiència global virtual a través d'Internet, en una trobada mensual que es transmet des de Barcelona.
UNA TROBADA MENSUAL
Cada mes es reuniran a conversar 3 creadors de diferents disciplines, que visquin a Catalunya per explicar el seu treball, les seves motivacions i projectes.
A aquesta cita mensual estaran convidats internautes de tot al mon que podran interactuar en temps real i participar d'aquesta conversa des de qualsevol dispositiu mòbil.
La sessió es gravarà en vídeo i estarà a la disposició del públic a la pàgina de web del projecte i a través d'una aplicació de descàrrega gratuïta per a dispositius mòbils.
MISSIÓ
EYECatalunya ha nascut emmarcat en el nou paradigma d´Internet que permeteix la interacció en temps real I amb l'objectiu clar de promoure a nivell internacional el treball de les persones innovadores i creadores que viuen i creen des de Catalunya.
Busquem contribuir a la construcció d'una identitat nacional catalana inclusiva, que integri a totes les persones que construeixen dia a dia del nostre país sense importar el seu lloc de naixement. Creadors innovadors en totes les àrees del saber, no només en les arts, sinó també en les ciències socials i naturals, així com en els oficis.
En un moment històric en el que els discursos de les disciplines es barregen i conflueixen, EYECatalunya contribueix a la construcció d'un espai de creació interdisciplinari, que suma diversos llenguatges i discursos. En EYECatalunya es desintegren les barreres del temps i de l'espai al temps que es valoriza el diàleg intercultural.
El fil conductor d' EYECatalunya és, doncs, l'excel·lència, la creativitat i la innovació que neix a Catalunya i es projecta al món.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...