Loading...

Zbor demonstrativ - MiG-29 romanesc - Traiasca Ceausescu - cu astea zburam pina in 1989

54,941 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 29, 2010

Zbor demonstrativ - MiG-29 romanesc - Traiasca Ceausescu Partidul sa Traiasca - cu astea zburam pina in 1989

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Comments • 63

Romania Love
Ceausescu facea o armata in Romania de ne pisam pe ungrui cu jet...
View all 5 replies
Romania Love
continui sa ma amuzi,nu, tu esti doar ala care intoarce fundul ori de cate ori este amenintat,jignit sau lovit...
Cirimbei Petrica-Ionut
+Romania Love Oaie?Nu...nu sunt eu ala de spera la un razboi cu ungurii...
Hide replies
Mircea Magdas
Primele patru avioane, doua simpla comanda, doua dubla comanda, au fost livrate la 21 decembrie 1989! Deci cum am zburat cu ele inainte de 1989?!
View all 4 replies
cristian alexandru Pricop
migurile toate au fost TOATE cumparate inainte de 89, adevarat cele 2 escadrile de mig29 au sosit majoritatea dupa caderea regimului comunist si s-au abandonat prin 2003 datorita unor interese meschine. regimul democratic au cumparat avioane f16 vechi si in general tehnica militara folosita cu preturi mari...
Luigi Ionascu
...domnule mircea datele d vs sint exacte..!..mig 29 a fost cumparat de la uniunea sovietica dupa 89.la comunism au renuntat rusii noi inca il plingem...sistemul care a distrus floarea intelectualitatii romanesti...!..chiar cine sint astia ...!?ei adopta un limbaj poporanesc dindu se mari indignati..!..niste travestiti..!....
Hide replies
Groaznic
Manevrabilitatea nu ajută decât la nimic dacă te întâlnești cu un interceptor bun așa că deplângi MiGurile degeaba. Asta dacă nu vrei să fii un bufon aerian, făcând acrobații sperând că vei fi lăsat în viață ;)
Wool And The Gang
Cineva nu stie despre ce vorbeste. Inainte de 1989 am zburat doar cu MIG-21. Care ulterior au fot prost modernizate cu israelienii in varianta MIG-21 LANCER. Daca aveam MIG-29 sau Suhoi Su-33 ar fi fost bine. Su-27 si Su-33 depasesc in manevrabilitate F-urile americanilor: F-15 si F-16 de exemplu.
View all 5 replies
Lucian Voicu-Dungan
am mai avut in dotare din 1979 si MIG 23 (cu geometrie variabila) pe langa MIG 21 iar initial Mig 19. MIG 29 a fost comandat in URSS in 1987 si a ajuns in tara in 21 decembrie 1989 si apoi in urmatorii ani inca 21 buc., dar nu s-a realizat tot contractul pentru cele 45 de avioane.
Felix Steiner
+Corneliu Filoti ?
Hide replies
George Varvara
După ce l-ați omorât, spuneți sa trăiască? 
deltadagger1000
Cu MiG-29 am zburat din 1989,nu pana in...
THIS CHANNEL IS USED FOR COMMENTS.
Cu astea încă zburăm
Codrin N
Romania avea la Revolutie 17 Mig 29. Au fost lasate in paragina intentionat dupa Revolutie in folosul modernizarii MIg ului 21 cu israelienii. Si aici ma refer la imbunatatirea avionisticii Mig ului 21 ( radar, electronica). In esenta mari schimbari nu poti aduce unui avion ce e proiect al anilor 62 la rusi. Probabil s a si vandut o parte din ele, din Mig 29. A fost o decizie politica pe care nu o comentez dar o consider eronata. Mig ul 21 a fost un avion exceptional in razboiul din Coreea cand se batea de la egal la egal cu F 4 Phantom american. Amandoua aveau puncte forte si puncte slabe. Pilotii au facut diferenta in acel razboi. Dar a fost avionul anilor 70. Generatia 2+. Este pacat ca Mig ul 29, care e generatia 3+ a fost ignorat. Mig 29 este printre cele mai bune avioane de vanatoare, extrem de manevrabile. Face fata cu succes si generatiei 4. Rusii au fost mereu primii in motoare, americanii in electronica. De asta americanii si acum isi lanseaza rachetele in spatiu bazate pe motoarele rusesti , concept sovietic. Dar astea sunt deja detalii. Rusii detin S 300, S 400 intra in dotare curand si lucreaza la S 500. Rachete sol aer cu raza de peste 1000 km. Care cam bat Patriot urile la fundulet. Si sunt si mobile.
wu tang clan
de ce a luat Romania f-16?pt ca e de 2-3 ori mai ieftin ca un avion de generatia 5,vezi jas-39 grripen
View all 6 replies
Viorel Dumitrache
Iar tu esti la nivelul intelectual al armatei americane.
Paul Bescuca
Viorel Dumitrache Mananci rahat.
Hide replies
aniva67
Primele MIG 29 au intrat in dotarea fortelor armate romane in 21 decembrie 1989 si au zburat pana in 2003.
El3ktr0st3p
pana azi defapt... am vaz unu..
Onix Jhony
pana in 2004 defapt 
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...