BE

Loading...

Haworth very task - Sioen Furniture

225 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 18, 2016

Haworth Design Studio ontwierp de Comforto 62 Very Task ergonomische bureaustoel, een eenvoudige, duurzame en immens populaire stoel die de gebruiker van comfort voorziet, dit gebeurt onder meer door het gebruik van asymmetrische lumbaalverstelling. Enkele kenmerken zijn een instelbare hoogte, permanente sychroonverstelling van zitting en rugleuning, zitneig-, zitdiepteverstelling en een 5-teens onderstel op wielen.

Men kan kiezen tussen vier kleuren, zwarte of grijze onderdelen, rugleuning in stof of netweave. Vaste, 4D of NPR armsteunen en een hoofdsteun zijn ook een mogelijkheid. Ten slotte beschikt de Very Task ook over de "negatieve zitneig" die de rug activeert en de onderrug ontlast.

http://www.sioenfurniture.be/producte...

Wat betreft ergonomie heeft Sioen Furniture door zijn uitgebreid assortiment steeds de gepaste stoel om eventuele gezondheidsklachten te verhelpen of te vermijden. Door een persoonlijke instelling van de stoel kunnen we het juiste gebruik van de ergonomische instelmogelijkheden garanderen en kan u weer zorgeloos zitten. Bij Sioen Furniture zijn we ook gespecialiseerd in de opbouw van een ergonomische werkomgeving en dit aan de hand van ergonomische bureaustoelen, bureaus en tafels.

Sioen Furniture is gelegen in het Vlaams-Brabants dorpje Bierbeek. Hierdoor zijn we vooral actief in de regio’s Leuven, Wijgmaal, Korbeek-lo, Aarschot, Kessel-lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-truiden, Diest, ...

Maar we leveren ook in de regio's Hasselt, Brussel, Aalst, Antwerpen, Gent, Kortrijk, Brugge en zelfs Nederland.

www.sioenfurniture.be

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...