Loading...

Uitnodiging_Goede_Noot_Grano_Salis_13_januari_Film.wmv

143 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 5, 2012

Borrelnoot, muzieknoot,hoge nood, Bijbelnood, Gratis noot. Je maakt het allemaal mee a.s. 13 januari.

Op vrijdag avond 13 januari zal er een huisborrel worden gehouden voor jong en oud. Tijdens deze borrel zal er een uniek wandelconcert worden gehouden, waarin 4 solisten spelen. Hiernaast is er plaats om te praten over: 'Hoe wij als Christenen in Nederland, het licht uitstralen.

De solisten die zullen spelen zijn: Pieter van Dalen, Marleen van Ree, Dorine Jansen, George Bloom.

Het idee van de avond is kort gezegd: 'Vanuit een amicale sfeer een goed doel steunen. Hierbij is de amicale sfeer: het borrelen van jong en oud en praten over, wat we als christenen uitstralen. Het goede doel van de avond is het financieren van Bijbels voor christenen die dit niet kunnen.

Redenen om niet thuis te blijven! Bekijk de uitnodiging (die deze keer speciaal ook voor alle leden van Sola geldt) en laat hem zien aan familie, vrienden enz. Inschrijven kan op onze website of per E-mail.

Groet,
Team Goede Noot

PS: Wil je praktische hulp aanbieden? (Biertappen, glazenophalen, speechen, enz.) Mail: info@goedenoot.nl al deze mensen kunnen ook blijven slapen.

"Goede Noot" is een initiatief van Christian United en wordt mede mogelijk gemaakt door kandidaat-eerstejaarsbestuur van Ekeren

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...