Loading...

ustase odzak

150,839 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 31, 2009

bleiburg 2009

Comments • 391

samojedslo
Svi u crnom i tužno pjevaju. To je neka sahrana?
View all 6 replies
Ante Turudic
je sahranise krajinu
Kristijan Bošnjak
Jooj prijatelju,oprosti što sam napisao to što sam napisao 3 Velj. bio sam izgubljen,ali sada sam,milosrđem Božjim,spašen,stari pokvareni Kristjan i njegovi grijesi su sada razapeti čavlima,u Kristu sam postao nova kreacija,neću ti ništa psovati niti te vrjeđati a ni ispravljati,samo ću vas sve koji čitate ovo zamoliti da povjerujete u Krista i pokajate se za sve svoje grijehe,da zavolite jedni druge,i da upoznate Krista,jer je takva divna osoba,uvjek će vam pomoći,utješiti vas,oprostiti,ali njegova prava vrjednost je i mnogooo više od toga,njegova milost nema granica,i njegova neizmjerna ljubav prema nama,toliko nas je volio da je čak i umro za nas,kako bi svaki od nas koji vjeruje Živi a ne propadne,nemojte grješiti i molim vas ,upoznajte ga,najveći bi vam propust bio da provedete cjeli život prazno,bez Njega,našeg predivnog Gospoda i Spasitelja Isusa Krista ! 
Hide replies
ОфанзиваВРС
Kakvi čobani majko, ovaj umislio da je Cezar hahahah
netery
+Српска Бања Лука mater ti cetnicku!!!!!!jebemti tvoja tri prsta,prnem ti u oko!!!!!!!!!
svisrbisuturci
Najhrabriji narod na svijetu su srbi... Naravno ako ratuju protiv nenaoružanih ljudi i još k tomu ako ih je 10 na 1. inače sa ravnopravnim protivnicima smo se svi uvjerili pali traktor i pravac Srbija. To su nazvali kao i 1914 kad su pobjegli u Grčku taktičko povlačenje. Sjedi srbin ispod krsta i jede govna sa tri prsta.
View all 9 replies
Bidni Tovari
svisrbisuturci ,upravo to važi za vas nato čopor lešinara , sto na jednoga ,takav je nato kao hijene u čoporu,a ti se najedi govana sa cilon šapom pa se detoniraj kao svaki pravi cia nato terorista
Alen
+Vladimir Putin Ha opet ti dudlanju. Ti bas to volis.
Hide replies
El Bastardo
ajmo ustase
View all 7 replies
Hrvatska Republika Herceg Bosna
Zoran Lozo Jebem ti mater ajde odjebi više,turčine!
Zoran Lozo
Marlboro Wolf Sta ocekivati od primitivne stoke kojoj i sam pripadas ?
Hide replies
Rašo PvP SRB
Smrt Ustasama!!!
View all 5 replies
Hrvatska Republika Herceg Bosna
Rašo PvP SRB srbe na vrbe! =U=
Jadranko19
Paolo Fanizzi šta je picko pedersko ?
Hide replies
Nikolajna
Ante Pavelić vođa mi je! Berlin je pao, a Odžak nije!
Suzana Ganga
Pravi momci, veseljaci ! Uvjek spremni da brane svoja ognjista! Zivjeli!!!
Hrvatska Republika Herceg Bosna
Zoran Lozo Jesi spakirao kovčeg!? Požuri se zakasnit ćeš na avion za Istanbul!
Zoran Lozo
Suzana Ganga Samo im fali jedna dobra pusacica po imenu Suzana Ganga pa da pedersko drustvo bude kompletirano ;))))))))
Aleksandar Miric
goveda fasisticka
View all 9 replies
Ante Turudic
+Chrysi Avgi poturice turske samo krenite imate zaprezna kola a mi otvaramo jasenovac i gradisku staru
SuckmyDick
+Ante Turudic videt cemo. Bez NATO nemate sanse. Kukavice. Sravnat cemo Zagreb ovaj put kao Vukovar! Malo vas ima! Mi cemo iz Republike Srpske i iz Srbije krenit! Plakat cete kao stare Babe. Tako ste i plakali 1991. Pa onda vas naoruzali. i niste ni onda mogli protiv nas se borit zato sto ste Kukavice. Jebiga sa NATO u ledjima je lako proterat civile. Svako prase ima vise obraza nego svi hrvati zajedno. vi niste ni nacija. vi ste Srbi, Madjari i slovaci. obicna govna
Hide replies
Vladimir Milosevic
kakvi debili samo ponavljaju jedno te isto
View all 18 replies
Sinisa Suhanji
Šta se raspravljaš sa njima ni jedan od komentatora nije Hrvat kao što je napisao na jednome hrvatskome sajtu jedan znanstvenik srami se što se kroz hrvatsku istoriju provlače takvi gnusni zločini i pripisuju Hrvatskome narodu,gledano kroz istoriju Slovenci i pravi Hrvati su miroljubiv narod a tek od unije Rima sa Pravoslavnim Srbima od polovice XVI veka i kasnije prelaska većeg dela i u samo Katoličanstvo,gledajući samu genezu istih da se zaključiti odakle toliko neprijateljstvo, srdzba i bes prema onome što je Pravoslavno ostalo jer su se osećali izopšteno i odbačeno od predhodne crkve koja ih je Anatemisala i odatle sama želja za osvetom i uništenjem,što je tipično za Srbe u celosti(ratoborni,osvetoljubivi i arogantni)Otuda i njihova želja za dokazivanjem sadašnjeg entiteta i pripadnosti da su veći Hrvati od pravih Hrvata,A što se tiče Bošnjaka njih mogu i da razumem jer u vreme kada su prešli na Islam nije bila još ni definisana nacionalna svest a znamo da su bili živeli u Bosni otuda ne mogu reći ništa protiv toga,a i prelazak u bosni je bio masovan u Islam jer u bosni nije bilo ni Pravoslavna ni Katoličke crkve nego Bosanska crkva koja je imala svoje djedove(episkope ili biskupe ako hoćete tako da ih nazovete)i kao takva je bila ne priznata od strane obeju crkava a po učenju je bila približna Islamu nego li krišćanstvu,stoga nema razloga da ih bilo ko svojata da su poturice srpske ili hrvatske ili da su bili katolici ili pak pravoslavni bili su sasvim pripadali trećoj crkvi čije učenje se kosilo sa učenjem obeju crkava i to bukvalno još od uvodjenja krišćanstva na prostore balkana.
Vladimir Milosevic
+Josip Peric i ti si smesan
Hide replies
CroRvatina
Gle kako se cetnici skupljaju. Aj bjezi Sulejmanu na kurac
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...