Loading...

Itä-Uudenmaan savusukeltajilla kuumaharjoitus 4.3.2012

29,688 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 4, 2012

Loviisan ja Porvoon alueiden savusukeltajat saivat lauantaina ja sunnuntaina harjoitella poikkeuksellisen todellisissa oloissa, kun moottoritien alle jääviä rakennuksia poltettiin maantasalle Loviisassa. Savusukeltajien kuumaharjoituksiin osallistui useita kymmeniä savusukeltajia. Kaikkiaan palokunnat saivat poltettavaksi kaksi asuinrakennusta, autotallin, saunan ja suurehkon navetan.

Loviisan ohitustien pohjoispuolella roihunneet rakennukset keräsivät paikalle runsaasti myös uteliaita. Hieman ennen kello kahtatoista tuulen suunta kääntyi yllättäen ja levitti lyhyen aikaa savua kohti Loviisan keskustaa. Destia oli ennen talojen poltamista poistanut taloista mineriittilevyt, pääosan muovipintaisista sähköjohdoista sekä muun roskan, joten savu oli peräisin pääosin puhtaaasta puutavarasta.
Destian lehti-ilmoituksissa kerrottiin, että rakennuksia poltetaan myös Pyhtään puolella, mutta kyse oli väärinkäsityksestä. Lue lisää aiheesta tiistain Loviisan Sanomista sekä katso video ja lisää kuvia tällä sivulla sunnuntai-iltana.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...