Loading...

rökning dödar

1,484 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 28, 2011

När vi började med vår kampanj så gick vi igenom några alternativ från alla i gruppen. Vi kom överens om att Douglas (en kille i vår grupp) förslag var bäst. Av det förslaget kan folk som röker första att det är dåligt att röka, att rökning dödar! Så vi började arbetet...
Vi hade lite problem med att hitta bilder på Flickr men vi löste det tillslut tack vare bra samarbete. Sen började vi med Photo Story 3. Det gick bra och vi lyckades med att förmedla vårt budskap.
Sedan fick vi mer problem med Flickr, vi hade glömt att skriva namnen på upphovsmännen. Det tog ett tag att hitta bilderna igen men vi blev klara med det tillslut.
Vi lade även på ljudinspelningar som vi spelade in själva men det blev bra ändå .
Tanken med vårt underbara arbete är att säga till rökare att de kommer att dö för tidigt och orsaka sina släktingar och vänner stor smärta och sorg.
Vi kom inte överrens hela tiden men tack vare bra stöd från varandra så lyckades vi bra. Vi vill tacka upphovsmännen för bilderna i vårat arbete vi vill även tacka våra lärare och Jonatan från Non Smoking Generation för att han föreslog oss att vara med i denna tävling.
Vi är 4 killar från Matteusskolan vid namn:
Erik
Christian
Douglas
Nipun

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...