Loading...

Kimbilio turvakoti - Uusi Alku 2014 preview

432 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 2, 2014

Uuden alun paidat lähtivät maailmalle marraskuussa 2013. Lempääläinen perhe kävi Morogorossa, Tansaniassa näkemässä paikanpäällä mitä tapahtuu. Aiheeseen sopiva laulu ääniteltiin keskellä Uuden alun talkoita :) Hillsong: Still (Hiljaa)

Kimbilio - Naisten turvakoti Morogoroon

Kimbilio tarkoittaa turvaa. Se tulee sanasta juosta, juosta turvaan. Hankkeen tarkoituksena on parantaa naisten perusturvaa ja rakentaa naisten turvakoti Morogoroon.

Turvakoti Tansaniaan on Lempäälän NMKY:n toteuttama hanke, joka sai alkunsa Tansanian ev. lut. kirkon Morogoron hiippakunnan lapsi- ja naistyön johtaja Ruth Mmarin 2011 syksyn vierailusta Lempäälän seurakunnassa. Hänen kertomuksensa tansanialaisten naisten asemasta sytyttivät sydämet turvakotiajatukselle.

Tällä hankkeella toteutetaan yksi Ruth Mmarin unelma. Hankkeen paikallisena yhteistyökumppanina on Morogoron hiippakunnan naistyö. Kimbilio-koti rakennetaan yhdessä paikallisten asukkaiden kanssa. Turvakoti on valmis vuoden 2014 aikana.

Kylätalo

Morogoron hiippakunnan lahjoittamalle naistyön tontille rakennetaan myös kylätalo, jonka vuokraamisesta saadaan varat Kimbilio-kodin arkeen. Kylätalon rakentaminen aloitettiin 14.1.2013 ja nyt Kimbilion rakentaminen jatkuu vauhdikkaasti: vartijan rakennuksen seinät on jo muurattu, vesisäiliö on käytössä ja kylätalon seinät kohoavat.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...