Loading...

AINF.nl Presenteert: Java (3392) *geadopteerd*

78 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 9, 2012

Java is 29 maart in Nederland aangekomen en wacht nu in een opvanggezin op een lief eigen baasje.

Het is een lekker eigenwijs meisje dat weet wat ze wil. Ze heeft echt haar gekke uurtje en dan is het echt een dondersteen, maar wel supper grappig.
Het is nog een pup en ze moet dus nog veel leren. Ze vindt snel iets spannend, maar zet zich daar dan ook net zo snel weer overheen. Java kan genieten van lekker op je schoot slapen en knuffelen, maar kan ook prima zelfstandig haar ding doen.

Hier in huis zijn nog 3 volwassen honden en 3 katten, ze is daar heel sociaal mee maar wil soms wel wat te graag met iedereen spelen. Ze zou goed passen bij actieve mensen of een gezin met kinderen. Ook zou ze het goed doen met een speels ander hondje, maar zonder andere honden zal ze het ook prima doen.

Sinds de 3e nacht slaapt ze al de hele nacht door zonder er uit te hoeven of te piepen. Ook moet ze al regelmatig een paar uurtjes alleen in de bench en dat gaat steeds beter. Ze is gek op eten, dus dat kan haar nieuwe baasje mooi gebruiken om haar nog vanalles te leren.

Java weegt nu (11-4-2012) ongeveer 4,5 kilo en zal uiteindelijk naar schatting rond de 10 kilo worden. Het is een heel slank hondje wat hoog op de poten staat.

Update 6-5-2012:
Java is al weer lekker gegroeid. Ze weegt nu ongeveer 6,5 kilo en dat gaat vooral de hoogte in.

Omdat ze behoorlijk wat energie heeft mag ze af en toe 10 minuutjes mee uit met de step (langzamer en controleerbaarder dan een fiets). Dat had ze heel snel door en ze loopt er behoorlijk mooi naast.

Ze gaat ongeveer 1 dag per week voor oppas naar een gezin met 2 kinderen en dat doet ze super. Ze nemen haar ook overal mee naar toe en Java vindt alles prima. Mee in de auto is ook geen enkel probleem.

Java is een echte zonaanbidster, dus als het maar even kan ligt ze in de tuin op het ligbed als een echte dame. Ze geeft het ook aan als ze naar buiten wil door voor de deur te piepen, dus een huis met een afgezette tuin zou voor Java erg leuk zijn.

Het zou geweldig zijn als deze prachtige meid snel haar eigen baasje vindt. Wie valt er nou niet voor dat mooie neusje en die witte voetjes?

Kijk voor meer informatie op www.ainf.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...