Loading...

Acda en de Munnik - Hé Mooie Vriend

31,544 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 17, 2012

Dit is het nummer Hé Mooie Vriend, afkomstig van het album 't Heerst' van Acda en de Munnik. De nieuwe single Voetstuk Staan is te koop via iTunes: http://itunes.apple.com/nl/album/voet......

Acda en de Munnik - Hé Mooie Vriend
Bandleden: Thomas Acda - Paul de Munnik - David Middelhoff - Dave van Beek - JB Meijers
Geproduceerd door: JB Meijers
Co-producer: David Middelhoff
Techniek Ardent: Mike Wilson
Techniek Sun: Matt Ross-Spang
Mixage en mastering: Frans Hendriks, studio Gemengd Bedrijf

Thomas Acda en Paul de Munnik zijn terug in het theater met hun vijfde cabaretvoorstelling getiteld 't Heerst. De première van deze nieuwe voorstelling wordt gespeeld op maandag 26 maart a.s. in DeLaMar Theater in Amsterdam.

Het gelijknamige album zal op vrijdag 23 maart verschijnen. Dit achtste album van Acda en De Munnik is opgenomen in de legendarische Sun Studio in Memphis, waar o.a. Elvis Presley en Johnny Cash hun sporen achterlieten. JB Meijers heeft het geproduceerd. Naast de nieuwe liedjes, bevat het album een nieuwe versie van de vorig jaar verschenen single Woorden Van Een Ander en als bonustracks de nummer één duetten van Nick & Thomas en Keizer en De Munnik. De eerste single van het album heet Voetstuk Staan en verschijnt deze week. Er komt ook een speciale editie van het album, waaraan een 45 minuten durende live dvd is toegevoegd met materiaal van het theaterconcert ODE II uit 2011, opgenomen in Carré.

In de voorstelling 't Heerst worden twee vrienden op hun reis door Amerika overvallen door een apocalyptische storm. Als de wind is gaan liggen blijken de mannen, terecht gekomen te zijn in een decor van een stilstaande storm. Wat volgt is 'wachten'. Wachten zoals in Wachten op Godot (Samuel Beckett). Tijdens het wachten en hopen gevonden te worden, ontspinnen zich scenes, diepere gesprekken en alles wat ze kunnen verzinnen om de tijd te verdrijven, natuurlijk afgewisseld met prachtige liedjes. Paul en Thomas worden wederom live bijgestaan door (bas)gitarist David Middelhoff.

Speellijst: http://www.mojotheater.nl/speellijst....

Regie: Ruut Weissman - Lichtontwerp: Marc Heinz - Geluidsontwerp: Compaenen, Bo Bruijs en Dennis Slot - Decor - scenografie en magische special effects: Daniel Ament - Kostuums: Peter Oskam

Foto: Bob Bronshoff

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...