Loading...

#Párbeszéd

Trócsányi miniszter ügyvédi irodája óránként (!) 120 ezer forintot kap a kormánytól

1,155 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 2, 2018

A Trócsányi ügyvédi iroda óránként (!) 120 ezer forintot, az otthonápoló édesanyák pedig havonta 52 ezer forintot kap a kormánytól. Hazug és aljas az Orbán-kormány, amelyik állandóan a saját haverjait tömi, nem az embereken segít!

Trócsányi László miniszter megsértődött rám, és megkérdezte, hogy “mivel érdemelte ki az állandó figyelmemet”. Hát mondjuk azzal, hogy a nevét viselő ügyvédi iroda, a „Nagy és Trócsányi” negyed milliárd(!) forintos szerződést kötött a kormánnyal, hogy képviselje Orbánékat egy paksi bővítéses perben. Óránként 120 ezer forintot kap az ügyvédi iroda, amihez állítólag Trócsányinak már semmi köze, mert eladta a részesedését. Persze, ismerjük ezeket az eladásokat. Mondjuk eladta a lányának, fiának, unokájának vagy haverjának, akiknek persze nem kell vagyonbevallást csinálni.

Ja, és szintén a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda képviselte a bankokat a devizaperekben. Értitek, nem az embereket, hanem a bankokat képviselte!

Tisztelt miniszter úr! A jövőben is számíthat a kiemelt figyelmemre! Egészen addig, amíg az otthonápolók nem kaptak maguktól többet, mint az ön ügyvédi irodája. 👉 Szabó Tímea ❎ #Párbeszéd
https://www.facebook.com/szabotimeapm/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...