Loading...

#Párbeszéd

Trócsányi miniszter ügyvédi irodája óránként (!) 120 ezer forintot kap a kormánytól

2,043 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 2, 2018

A Trócsányi ügyvédi iroda óránként (!) 120 ezer forintot, az otthonápoló édesanyák pedig havonta 52 ezer forintot kap a kormánytól. Hazug és aljas az Orbán-kormány, amelyik állandóan a saját haverjait tömi, nem az embereken segít!

Trócsányi László miniszter megsértődött rám, és megkérdezte, hogy “mivel érdemelte ki az állandó figyelmemet”. Hát mondjuk azzal, hogy a nevét viselő ügyvédi iroda, a „Nagy és Trócsányi” negyed milliárd(!) forintos szerződést kötött a kormánnyal, hogy képviselje Orbánékat egy paksi bővítéses perben. Óránként 120 ezer forintot kap az ügyvédi iroda, amihez állítólag Trócsányinak már semmi köze, mert eladta a részesedését. Persze, ismerjük ezeket az eladásokat. Mondjuk eladta a lányának, fiának, unokájának vagy haverjának, akiknek persze nem kell vagyonbevallást csinálni.

Ja, és szintén a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda képviselte a bankokat a devizaperekben. Értitek, nem az embereket, hanem a bankokat képviselte!

Tisztelt miniszter úr! A jövőben is számíthat a kiemelt figyelmemre! Egészen addig, amíg az otthonápolók nem kaptak maguktól többet, mint az ön ügyvédi irodája. 👉 Szabó Tímea ❎ #Párbeszéd
https://www.facebook.com/szabotimeapm/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...