BE

Loading...

Haworth Zody/Comforto 89 - Sioen Furniture

826 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 28, 2016

Meer dan twee jaar van aanhoudend onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot Zody’s productontwerp innovaties. Als hoogwaardige bureaustoel combineert Zody op wetenschap gebaseerd welzijn en comfort met duurzaamheid en internationaal design. Bovendien is het de enige stoel die ooit door de American Physical Therapy
Association is onderschreven.

Het onderzoek werd toevertrouwd aan de Human Performance Institute van de Western Michigan University (WMU), terwijl ITO DESIGN en Haworth Design Studio samen hebben gewerkt om de wetenschappelijke bevindingen te realiseren.

Zody is internationaal maar ook veelzijdig en wereldwijd in iedere werkomgeving inzetbaar, van kantoor tot aan vergaderruimte. Ontworpen met behulp van het MBDC Cradle to Cradle™ protocol. Zody bevat tot 51% gerecycleerd materiaal en is tot 95%
recycleerbaar. Zody is GREENGUARD ® Gold gecertificeerd en PVC-vrij.

OPTIES zoals PAL™ Back-systeem, bekken ondersteuning, 4D armleggers, ergonomische zitting, Technogel® soft lite zitting, 3-punts synchroonverstelling.

Wat betreft ergonomie heeft Sioen Furniture door zijn uitgebreid assortiment steeds de gepaste stoel om eventuele gezondheidsklachten te verhelpen of te vermijden. Door een persoonlijke instelling van de stoel kunnen we het juiste gebruik van de ergonomische instelmogelijkheden garanderen en kan u weer zorgeloos zitten. Bij Sioen Furniture zijn we ook gespecialiseerd in de opbouw van een ergonomische werkomgeving en dit aan de hand van ergonomische bureaustoelen, bureaus en tafels.

Sioen Furniture is gelegen in het Vlaams-Brabants dorpje Bierbeek. Hierdoor zijn we vooral actief in de regio’s Leuven, Wijgmaal, Korbeek-Lo, Aarschot, Kessel-Lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-Truiden, Diest, Mechelen, Hasselt, Tessenderlo, kortom in Vlaams-Brabant en omstreken.

Maar we leveren ook in de regio's Oost-Vlaanderen, Brussel, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en zelfs Nederland. We zijn dus een verdeler van ergenomische stoelen voor België én Nederland!

www.sioenfurniture.be

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...