Loading...

Handellaan Delft (Vrouw in brand?)

9,450 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jul 27, 2011

Delft - Aan de Handellaan is aan het begin van de avond een 25-jarige vrouw zwaar gewond geraakt; zij was door nog onbekende oorzaak in brand geraakt.

Gezien de ernst van de melding is naast twee ambulances ook de traumahelikopter 'Lifeliner 2' gealarmeerd. Deze is uiteindelijk niet ingezet; het slachtoffer was al met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Rondom de woning was een grote toeloop van omwonden en familie. Eén 24-jarige man uit Delft werd aangehouden omdat hij de politie belemmerde en weigerde weg te gaan. Ook twee andere mannen die uit de woning kwamen, werden aangehouden. De emoties liepen hoog op en agenten moesten pepperspray gebruiken om de twee mannen onder controle te krijgen. Onderzocht wordt of deze twee mannen (39 en 44 jaar beiden uit Delft) betrokken zijn geweest bij het incident waardoor de vrouw ernstige brandwonden opliep.

Een helikopter van de politie heeft overzichtsfoto's vanuit de lucht gemaakt. Medewerkers van Bureau Forensische Opsporing hebben in de woning sporenonderzoek verricht.

Video: Ferrie van der Geer
Bron: http://www.regio15.nl/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...