Upload

Loading...

Emisiunea 8: Slujba biblica, apostolica si profetica - cu misionarul Ewald Frank (gb08)

896 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Dec 25, 2011

http://www.evanghelia.ro
http://www.freie-volksmission.de
Aceasta este o fagaduinta si apostolul Pavel s-a referit la ea in multe epistole pe care le-a scris bisericilor locale. Apoi, in 1 Tesaloniceni cap. 4, avem descrierea lucrurilor care vor avea loc la venirea Domnului.
Aceasta venire va fi venirea Lui personala, nu va fi un proces care sa se intinda pe zile, saptamani sau luni. Va fi un eveniment care se va petrece cu adevarat. Asa cum a fost la prima Lui venire, nasterea Sa n-a avut loc de-a lungul veacurilor. Nasterea a fost vestita, dar la implinirea vremurilor, Mantuitorul S-a nascut intr-o zi si intr-un loc.
In acelasi fel, inaltarea Lui la cer a avut loc intr-o zi, intr-o clipa. Si revenirea Lui se va petrece intr-o zi, intr-o clipa si mai intai vor invia cei morti in Hristos, iar apoi, noi cei vii care vom fi ramas, vom fi transformati si impreuna vom fi rapiti.
Multi dintre cei ce cred slujba fratelui Branham au venit cu ideea ca mesajul este strigatul din 1 Tesaloniceni cap. 4, si ei cred ca acum Hristos coboara deja, pentru ca mesajul este trambitat. Dar acest lucru pur si simplu nu este adevarat! Domnul nostru ramane in cer pana la vremea despre care se vorbeste in Fapte cap. 3 de la vers. 17 la 21. Hristos ramane in cer pana cand toate lucrurile sunt reasezate. Iar mesajul este mesajul reasezarii tuturor lucrurilor. Iar aceasta asezare din nou trebuie sa aiba loc in acest timp in Biserica Mireasa din toata lumea. Este ultimul si cel mai important mesaj din intreaga perioada a timpului de har. Si apoi, desigur, Scriptura spune in 1 Tesaloniceni cap. 4, vers. 16: ,,Caci Insusi Domnul Se va cobora din cer" -- nu o invatatura, nu un mesaj, ci Insusi Domnul. Si eu va rog, iubiti frati si surori, sa credeti asa cum zice Scriptura si sa credeti ce zice Scriptura. Va rog, opriti-va in a mai adauga propriile voastre interpretari la Cuvantul lui Dumnezeu.

g b 08

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...