Loading...

windkracht 11 Groenlo 1ste set op Dokters Festival Lichtenvoorde HD

1,633 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 18, 2013

Windkracht 11 Groenlo op Dokters Festival Lichtenvoorde HD

Acht dweilorkesten uit Beltrum, Groenlo, Winterswijk, Aalten en Ulft doen op zondag 16 juni mee aan het jubileumfestival van de Dokters' Swingende Infuustoeters. Daarmee staat er tijdens het Dokters' Festival een ijzersterke line-up op het programma.

De Dokters' Swingende Infuustoeters uit Lichtenvoorde vieren dit jaar hun 25-jarig bestan. En zo'n mijlpaal laat een dweilorkest natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Dat moet worden gevierd met de hele Achterhoek. Daarom zijn orkesten uit de hele regio uitgenodigd om het jubileum mee te vieren.

Acht orkesten gaan de uitdaging aan om tijdens het Dokters' Festival hun beste optreden ooit te geven. Uit Winterswijk doen Van Toeten noch Bloazen, KIEK en de Eierjongens mee. Vanuit Groenlo geven de orkesten Windkracht 11 en De Knolle acte de présence. De Bloasköppe uit Aalten, Over de Rooie uit Ulft en natuurlijk Valse Loch uit Beltrum maken de festivaldag compleet.

De orkesten zullen op zondagmiddag 16 juni allemaal twee keer spelen op het podium bij Bar 't Doktertje in het centrum van Lichtenvoorde. Ze worden beoordeeld door een deskundige jury van zeer ervaren dweilmuzikanten.

http://www.doktersswingendeinfuustoet...
http://www.grolsdweilorkestwindkracht...

Deze video is gemaakt door Winterswijk Op Glasvezel
Twitter: Wwijkopglasvzl

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...