Loading...

Musical Sing-a-Long 2012 Backstage - De Show

21,055 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 28, 2012

Robin van den Akker en Hein Gerrits deden ook dit jaar weer exclusief verslag van de gebeurtenissen backstage bij de Musical Sing-a-Long.

Tijdens de live-uitzending stonden Robin en Hein achter het podium de acteurs en actrices op te wachten voor en na hun optreden. Hoe beviel het Sing-a-Long debuut van Tim Akkerman en Ferry Doedens? Met wie wordt Richard Groenendijk vergeleken en wat vonden Simone Kleinsma en Frans Mulder van hun eerste optreden in habijt?

Bekijk ook de Musical Facts speellijst! http://tinyurl.com/musicalfacts

Kim-Lian van der Meij en Frits Sissing presenteerden op zondagavond 26 augustus 2012 live vanaf het Museumplein in Amsterdam het grootste meezingspektakel van het jaar: de AVRO Musical Sing-a-Long. Sinds 2006 is de Musical Sing-a-Long niet meer weg te denken als feestelijke afsluiting van de Amsterdamse Uitmarkt. Onder begeleiding van het Metropole Orkest gaven ook dit jaar tal van musicalartiesten acte de présence. Zij zongen bekende nummers uit de musicals van komend seizoen. Kim-Lian en Frits moedigden het publiek op het Museumplein aan mee te zingen met prachtige liedjes uit internationale musicalsuccessen als Wicked, Annie, Shrek, Aspects of Love en Sister Act, maar ook met nummers uit musicals van Nederlandse bodem als De Jantjes en Dik Trom.

Kijk voor meer informatie op musical.avro.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...