Loading...

Fietsronde.nl (Fietsrondes in Den Haag en omgeving met gids)

80 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 6, 2017

Fietsronde.nl is een organisatie dat fietsen net iets leuker maakt dan de 'normale' routes die je zelf rijdt. Voor een mooie prijs krijg je immers een geheel verzorgde fietsronde met een drankje na afloop. Tevens hoef je zelf geen kaart te lezen, want er rijdt altijd een gids mee. Fietsronde.nl is er voor alle leeftijden. Kinderen dienen wel te worden vergezeld door ouder(s)/voogd/begeleider.

Fietsronde.nl neemt je mee vanuit hartje centrum Den Haag naar de mooiste plekjes van de Hofstad zelf en daarbuiten. Zuid-Holland heeft namelijk veel te bieden aan prachtige steden, mooie duingebieden, uitgestrekte landerijen en bossen. De fietsrondes zullen zoveel mogelijk over fietspaden worden georganiseerd, zodat je veilig kan fietsen en met weinig gemotoriseerde voertuigen te maken hebt.

Fietsronde.nl maakt leuke fietsritten voor ieder wat wils. Dus wil je alleen Den Haag zelf bekijken en luisteren naar leuke anekdotes van bijzondere gebouwen en plaatsen, dan neem je de stadstour. Wil je liever eens de buitengebieden van Den Haag bekijken, maar niet te ver weg? Dan is de route door Wassenaar en het Meijdendel natuurgebied uitermate geschikt voor jou.

Voor de fietsfanaat die graag een paar uurtjes meer op de fiets wil zitten, is er een prachtige route van Den Haag naar Hoek van Holland via Vlaardingen terug naar de Hofstad. Deze fietsronde is het perfecte fietsdagje uit en is door velen als één van de mooiste fietsrondes geprezen. De vele fietspaden die Zuid-Holland heeft, zullen wij dan ook optimaal benutten.

Een fietsronde kan je boeken op www.fietsronde.nl (geschikt voor smartphone, tablet en PC)!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...