Loading...

Alternativ för Sverige attackerade efter torgmöte i Uddevalla #AfS

20,440 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 30, 2018

Hela Torgmötet - https://youtu.be/wF5F0lP3OTo
Eftersnack - https://youtu.be/uAuJT9krzy8
Så här röstar du på Alternativ för Sverige - https://youtu.be/92BaRo2tRyc
Det var mycket hätsk stämning när Alternativ för Sverige höll torgmöte i Uddevalla. Ett stort antal invandrare stod nära partiledaren Gustav Kasselstrand när han talade och hans budskap om att det var dags för dem att åka hem togs inte väl emot. Ett eller flera ägg kastades mot Kasselstrand men inget träffade.

Direkt efter mötet avslutades uppstod någon form av tumult i publiken och polisens uppmärksamhet riktades dit. Då går en utlänning fram mot Markus Jonsson som är upptagen med att filma med sin mobilkamera och spottar mot honom. Detta accepteras givetvis inte av Per Sefastsson som tar tag i utlänningen och ett mindre bråk uppstår.

Äntligen vaknar polisen och går in för att skydda Alternativ för Sverige. Efteråt är stämningen mycket upprörd och det är tur att det var många poliser på plats.

Gustav Kasselstrand låter hälsa att alla är oskadda.

Det är alltså viss risk för liknande händelser när partiet anländer till Göteborg imorgon. Förhoppningsvis så visar Göteborgarna att detta inte accepterar att sluter upp för att skydda Alternativ för Sveriges rätt att sprida sitt budskap.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...