Loading...

Actuació absurda dels mossos d'esquadra el primer de maig a Gràcia.

34,250 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 1, 2013

Els mossos d'esquadra a Gràcia, en una actuació injustificada, kafkiana i surrealista, retenen i identifiquen a uns joves que venien de la manifestació del primer de maig al bar on estaven. Mentres duien a terme aquest despropòsit, un jove que ha fet fotos a l'actuació, ha estat retingut i detingut de males maneres. I devant la resposta de la gent, s'han produit càrregues de dispersió.
El propietari del local on han succeit els fets, ha tingut perdues econòmiques, dona't que els mossos d'esquadra han anat treient als joves, i fent-los marxar de la zona. També ha tingut perdues per la gent que espantada ha marxat just al arribar la policia. Cap agent li ha dona't cap explicació, ni justificació. El bar ha romangut "tancat" a la força amb la poca clientela acordonada, durant unes semifinals de la champions on hi jugava el FCB.

Los mossos d'esquadra en gracia, en una actuación injustificada, kafkiana i surrealista, retienen y identifican a unos jóvenes que venian de la manifestación del primero de mayo en un bar donde estaban. Mientras llevaban a tiempo este despropósito, un joven que ha tomado fotos de la actuación, ha estado retenido y detenido de malas maneras. Ante la respuesta de la gente, se han producido cargas de dispersión.
El propietario del local donde han sucedido los hechos, ha tenido perdidas económicas dadi que els mossos d'esquadra han ido sacando a los jóvenes, y haciendolos marchar de la zona. También ha tenido perdidas por la gente que asustada se ha ido justo al llegar la policia. Ningún agente le ha dado ningún tipo de explicación ni justificación. El bar se ha mantenido "cerrado" a la fuerza y con la poca clientela acordonada, durante unas seminifnales de la champions donde jugaba el FCB.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...