Loading...

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Featurette: Gringotts & Goblins (HD-720p)

25,683 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jun 29, 2011

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Director: David Yates
Writers: Steve Kloves (screenplay), J.K. Rowling (novel)
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Cast: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Gary Oldman, Bonnie Wright, Jamie Campbell Bower, Tom Felton, Alan Rickman, Michael Gambon, Jason Isaacs, John Hurt

The end begins as Harry, Ron, and Hermione go back to Hogwarts to find and destroy Voldemort's final horcruxes, but when Voldemort finds out about their mission, the biggest battle begins and life as they know it will never be the same again.
-------------------------------------------------------------------------------
Utolsó kalandjához érkezett a Roxforti varázslóiskola három tanonca: Harry, Hermione és Ron folytatják a Harry Potter és a halál ereklyéi 1. részében megkezdett utat, a Halál ereklyéinek keresését, melyek birtokosának elképzelhetetlen hatalom kerül a markába. Hivatalos szinopszis: Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jó barát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma -- és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...