Loading...

515 - SOV GODT - er du træt af dårlig søvn, søvnløshed og kronisk træthedssyndrom?

7,545 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 18, 2010

http://www.Sundsikring.dk - det er ALFA & OMEGA at sove godt. Men en optimal søvn lader vi vore batterier op og bliver klar til en ny krævende dag, hvor vi skal præstere og klare mange udfordringer, som med den moderne livsstil presser sig på mere og mere.

Den væsentligste årsag til dårlig søvn, søvnløshed og kronisk træthedssyndrom er vore vanedannende og trådløse elektroniske teknologier og legetøj. Vi bliver dybt påvirket af den negative elektrosmog, som alle disse apparater og hjælpemidler udstråler.

Med en RayGuard Human Firewall aflastes kroppen betydeligt for den skadelige elektrosmog, hvormed organismen opnår større ro og modstandskraft. Mennesker sover bedre og oplever fornyet livskraft og mental klarhed med en Human Firewall. http://www.humanfirewall.com

Beskyt dig selv, din familie, dine arbejdskolleger og alle du holder af - det vedrører os alle sammen, fordi vi alle påvirker hinanden, og er nogle kolleger udbrændte og pressede, fordi de ikke ved disse ting, da vil deres humør smitte af på resten af kontoret/virksomheden, og der ikke gøres noget ved det.

God fornøjelse og sov godt!

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...