Loading...

Control Gamelab #1 - John 'DRJ' Vanderaart

848 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jan 17, 2012

http://www.control-online.nl | John 'DRJ' Vanderaart was de eerste Nederlander die zijn geld verdiende als gamesdeveloper. Tijdens de pilot-editie van Control Gamelab vertelde hij over de tijd waarin hij in Nederland (en daarbuiten) faam verwierf op de Commodore 64. Vanderaart laat zich makkelijk interviewen. Interviewen? 'Aanzetten' is wellicht een beter woord, want hij schudt de ene na de andere anekdote uit zijn mauw, het liefst doorspekt met technische details.

Voor veel van de huidige 'senioren' in de Nederlandse gamesindustrie was hij een voorbeeld, enkelen daarvan zaten in de zaal. Voor wie er niet bij was, dus niet het videoverslag, geschoten en gemonteerd door Bram de Ruiter. Een kleine disclaimer: we deden het zonder stagemanager, dus wanneer ik met mijn telefoon zit te friemelen is dat om de tijd bij te houden, niet om Facebook te checken. Anyway, veel plezier bij het fragment (duurt een klein kwartiertje) en vergeef me mijn gestotter voor deze keer.

Lees ook het interview met John Vanderaart: http://www.control-online.nl/gamesind...

Control Gamelab is een live talkshow over gamesdevelopment en is een co-productie van Control, het vakblad voor de Nederlandse gamesindustrie, en Pakhuis de Zwijger.

De volgende Control Gamelab is op 14 februari, dan in samenwerking met de Dutch Game Garden, met als thema de Global Game Jam. Toegang is gratis, aanmelden gewenst: http://www.dezwijger.nl/controlgamelab2

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...