Loading...

voorlichtingsfilm Loverboys "Helse Liefde" Meldpunt Loverboys westelijke mijnstreek

288,538 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 18, 2014

Synopsis:
Een voorlichtingsfilm over een jong meisje Femke dat door een loverboy in de val gelokt wordt. Door de constante ruzie tussen haar ouders drijft ze steeds verder in de armen van haar 'vriend'. Haar vriendin Margo vertrouwt het niet en belt Femke's moeder.

Een film geproduceerd door PJP FILM in opdracht van de Gemeente Sittard Geleen.

U heeft het mis als u denkt dat loverboys alleen actief zijn in de grote randsteden. Ook in de provincie Limburg is de kans aanwezig dat jongeren in aanraking komen met loverboy praktijken. Dit kan plaatsvinden op school, in het uitgaansleven of via internet en social media. Ook U als ouder of professional kunt hiermee geconfronteerd worden.

Omdat de gemeente Sittard-Geleen en de provincie Limburg in samenwerking met een aantal aangesloten partners een vuist hebben gemaakt tegen deze ernstige praktijken is een sluitende aanpak ontwikkeld.

Het Meldpunt "Aanpak loverboys Westelijke Mijnstreek " heeft als basis gediend voor deze aanpak. Deze manier van werken is zo succesvol, dat er vanaf 2013 één digitaal meldpunt voor de hele provincie Limburg is gerealiseerd. www.helseliefde.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...