Loading...

Strubell carrega contra el vassallatge als Borbons i la FPDGI (29/06/2012)

1,183 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 29, 2012

El diputat per Girona de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Toni Strubell, ha vist prohibit el seu accés avui a l'Auditori de Girona on se celebra el "Forum Impulsa" de la Fundación Príncipe de Girona per un membre del Cuerpo Nacional de Policía adscrit a la Casa Real després de que la mateixa Fundación hagués acreditat la seva assistència aquesta setmana. Strubell volia lliurar als membres de l'organització un document amb plantejaments polítics, socials i econòmics pels quals "creiem que aquests posicionaments de la Fundación són absurds i maquillen la realitat del moment actual que viu Catalunya".

Strubell ha denunciat a les portes de l'Auditori, acompanyat per militants de SI Girona, que els 400.000 euros que costa aquest acte "ens diuen que els paguen els patrons de la Fundación, però si mirem qui forma aquesta fundació, amb empreses com La Caixa i Abertis, veiem que són diners que provenen d'extorquir el poble de Catalunya amb determinades concessions i empreses monopolístiques".

Strubell ha carregat contra "la hipocresia que suposa pretesament afavorir amb beques el jovent quan realment s'està maquillant una realitat en què els joves catalans només reben el 8% de les beques que dóna el Ministeri d'Educació quan són el 17% dels joves de tot l'estat".

El diputat independentista també ha lamentat "la quantitat de recursos públics abocats avui en la seguretat d'aquest acte on hi està present l'hereu de la Corona". "Mentre retallen serveis bàsics a la ciutadania, el govern de la Generalitat munta tots aquests dispositius de vassallatge a la Corona espanyola absolutament fora de lloc".

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...