Loading...

7 in 1 Klap - Voorstelling in de Klas

901 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 23, 2012

7 in 1 Klap - Voorstelling in de Klas
Een voorstelling die in het klaslokaal speelt en gebaseerd is op het sprookje 'Het dappere kleermakertje" van de gebroeders Grimm.

Grietje slaat 7 vliegen in één klap dood en maakt een t-shirt met daarop: 7 in 1 klap. Helaas begrijpt iedereen haar verkeerd en via Facebook gaat het nieuwtje een eigen leven leiden. Iedereen gelooft al snel dat Grietje 7 mannen in één klap de grond in heeft geboord. Als ze het verhaal niet gelijk recht zet groeit de leugen haar boven het hoofd.'7 in 1 klap'is een voorstelling over leugens, roddelen, en al dan niet waargebeurde heldendaden.

Na afloop hebben de acteurs een verdiepend nagesprek met de klas dat aansluit op het lespakket. 'Voorstelling in de klas'gaan uit van eenvoud, snelheid, humor en kwaliteit.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling: http://www.theaterinschool.nl/Theater...

Wat is Voorstelling in de Klas?
Voorstelingen in de Klas is een theatergroep die theatervoorstellingen maakt voor in het klaslokaal. De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten en daarna volgt een nagesprek. De Theatergroep biedt 2 verschillende voorstellingen aan, 7 IN 1 KLAP (groep 6,7,8) en MEER-MEER-MEER (groep 3,4,5). De voorstellingen kunnen op dezelfde dag gespeeld worden. Zo kun je 2 verschillende voorstellingen inplannen voor een voordelige prijs.

Voorstelling in de Klas is de naam van de frisse nieuwe samenwerking tussen de jeugdtheatergroepen Dries en Nochem & Van Luyn. Zij brengen 7 IN 1 KLAP en MEER-MEER-MEER, voorstellingen gebaseerd op sprookjes en moralen.

Klik hier voor meer informatie over de theatergroep: http://www.theaterinschool.nl/Theater...


Bekijk hier de trailer van Meer-meer-meer de andere voorstelling van Voorstelling in de Klas: http://youtu.be/dnIFW1MQgWs

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...