Loading...

SSCC (Kodi Serial i Konteniereve per Transport) nga GS1 Albania

132 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 20, 2013

SSCC perdoret per te lokalizuar dhe gjurmuar njesite logjistike nga prodhuesi deri te shitesi dhe mundeson menaxhimin efikas dhe me kosto te ulet te zinxhirit furnizues.

Kjo video tregon se si perdoret ky kod midis partnereve tregtare
( nje furnizuesi dhe nje shitesi).

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...