Loading...

Antalis movie - Bulgaria

1,124 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 23, 2010

В началото беше хартията. Обикновени листове хартия. Днес, ноу-хауто на Antalis достига до бизнеса ви по начини, които не можете дори да си представите. Както винаги, Antalis ви осигурява хартията, от която се нуждаете. Хартията, върху която печатате документите си, и подредените върху бюрото ви хартиени снопчета. В действителност, Antalis е европейският лидер в дистрибуцията на хартия за традиционния и цифровия печат.
Antalis може да направи много повече. Опитът на компанията преминава през конструирането и производството на иновативни решения за опаковки, при доставката на машини и опаковъчни материали за защита при транспортиране на стоките ви. Antalis също така осигурява материали за поддръжка на комуникацията за вашите знаци, табели, банери и екрани. Antalis обхваща такъв диапазон от продукти и услуги, които не можете дори да си представите.
Antalis обслужва множество компании като вашата в целия свят, от консултации до логистични решения. За да откриете всичко онова, което Antalis може да направи за вас, просто се свържете с Antalis.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...