Loading...

HARTENSTRAAT (2014) - Officiële trailer

389,235 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 30, 2014

Hartenstraat, het regiedebuut van Sanne Vogel, is een romantische comedy die zich afspeelt in de Negen Straatjes in Amsterdam.

Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray!
DVD: http://www.justwebshop.nl/hartenstraa...
Blu-ray: http://www.justwebshop.nl/hartenstraa...

Deze sprankelende romantische feelgood comedy speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob.
De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak.

Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de 'Girl Next Door' die zij op internet speelt...

Met: Marwan Kenzari, Bracha van Doesburgh, Nadia Koetje, Georgina Verbaan, Jan Kooijman, Benja Bruijning, Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Sieger Sloot, Susan Visser, Gigi Ravelli, Terence Schreurs, Frits Lambrechts, Kitty Courbois, Stacey Rookhuizen, Dirk Zeelenberg, Noah Valentyn, Kees Boot, Dio, Manuel Broekman, Rifka Lodeizen, Diederik Ebbinge, Pepijn Lanen, Patrick Martens.

http://www.hartenstraatdefilm.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...