Loading...

Squatting Actions Days.Villa Malatesta

1,540 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 9, 2011

TEN KATESTRAAT 53/55/57 BUURTBRIEF Vandaag hebben we 3 panden in de Ten Katestraat herkraakt, hiep hoi! Een half jaar geleden werden de panden nog bewoond door krakers en anti-krakers. De anti-krakers werden de deur gewezen en de krakers zijn in overleg weggegaan. Woningbouwvereniging Rochdale zou de panden namelijk renoveren. Nadat iedereen zijn huis kwijt was en Rochdale de boel maar gauw potdicht maakte met het o-zo gezellig ogende citex bleek dat ze eigenlijk helemaal geen geld hebben om er aan de slag te gaan.

Van de 3 naastgelegen panden panden, nummer 59/61/63, is de renovatie onlangs wel voltooid. Deze staan nu te koop voor riante bedragen. Leuk hoor, nog meer onbetaalbare woonruimte in Amsterdam.. Daar hadden we nog niet genoeg van zeker. Eenzelfde lot stond nummer 53/55/57 te wachten. Nou ja, als Rochdale er niet zo'n potje van gemaakt had dan..
Voor nu gaan wij er dus maar wonen. Nu eerst de boel wat huiselijker maken en na de nodige klusjes kunnen we er hopelijk nog een tijdje wonen.
Groetjes,
de nieuwe bewoners van Ten Katestraat nr. 53/55/57

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...