Loading...

Theo Mezz - Jij & Ik (Officiële Videoclip)

10,545 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 26, 2018

Theo Mezz in korte tijd van zingende patatbakker tot BN-er ?

Wie de realitysoap ‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw’ volgt op SBS6, heeft onlangs kunnen zien dat feestzanger Theo Mezz voor een aantal dagen zijn echtgenote moest afstaan in ruil voor de komst van een tijdelijke nieuwe vrouw. De zingende patatbakker uit Wijk bij Duurstede genoot zichtbaar van het nieuwe gezicht in zijn huis en bedrijf, maar was uiteraard dolblij toen hij zijn échte vrouw weer in de armen mocht sluiten na afloop van de opnames. Theo liet in het programma trouwens meteen even zien en horen dat het ‘altijd’ gezellig is zodra hij de microfoon ter hand neemt.
Na de release- én de zeer succesvol verlopen presentatie van zijn debuutalbum ‘Toen en nu’ in 2016, tekende de patatkoning voor de singles ‘Kom dans vanavond met mij’ en twee versies van het nummer ‘Als ik jou niet had gehad’. Wouter Janssens is de man achter de tekst en muziek van de nieuwste Theo Mezz-plaat; ‘Jij en ik’. Bij de heren van Sonic Solutions in Roosendaal is het liedje uiteindelijk ingezongen en geproduceerd. “Let ’s twist and shout.. wij worden samen oud”, dit blijkt het gevolg van een ietwat ondeugende aanraking met het achterste van zijn danspartner in een disco! ‘Don’t worry be happy’.. Theo Mezz zorgt met zijn nieuwste plaat, verschenen op het Rood-Hit-Blauw label, gewoon weer voor een onvervalst bruisend feestje!

De CD single ‘Jij & Ik’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations te zien.
Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten...

Spotify: https://open.spotify.com/track/5hBh33...

Apple Music./ITunes: https://itunes.apple.com/nl/album/jij...

Downloads: www.downloadmusic.nl/singles/615814123

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?albu...

Met dank aan:
Brandon en Tanita van het programma Jouw Vrouw Mijn Vrouw SBS6...Alle figuranten ...Hotel Restaurant Florian .. Cafe Het Pakhuis....Philip Schreuder (Clipmaker)

Theo Mezz – Jij & Ik …..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...