Loading...

Hajduk - Buducnost ...Visoke Peci...

66,385 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Aug 2, 2007

http://vinovo.magnify.net/playlist/Ha...

Hajduk - Buducnost ...Visoke Peci...
Samo jedna baklja na terenu pokvarila odličnu atmosferu na prepunom Poljudu

No, u Hajduku na kraju mogu biti sretni prikazanom igrom, ali i rezultatom, ipak se radi o europskoj pobjedi, rijetkom postignuću hrvatskih klubova u prošlih nekoliko godina, te čekati ždrijeb drugog pretkola Kupa UEFA u petak u 13:30.

Dva su događaja možda malo poremetila inače fantastičnu atmosferu na prepunom Poljudu. Već početkom prvog poluvremena jedna od baklji zapaljenih na tribinama doletjela je na travnjak, što će vjerojatno biti i novčano kažnjeno od Uefe.

Pred kraj utakmice i igračima su proradile strasti, pa je nakon jednog prekršaja došlo do naguravanja gotovo svih igrača na terenu. Žuti je karton u Hajdukovim redovima zaradio Živković, koji je zapravo razdvajao borbene suigrače, a ako je netko od Hajdukovaca zaslužio žuti karton, onda su to bili posebno "nabrijani" Cernat i Hrgović.

Hajduk - Budućnost 1:0

Sastav Hajduka: Balić, Pelaić, Pandža, Živković, Hrgović, Andrić, Damjanović (od 88. Ljubičić), Rubil, Cernat, Rukavina, Kalinić (od 78. Bartolović)

Sastav Budućnosti: Vujadinović, Lakić, N. Vukčević, Perišić, Vuković, Raičević (od 28. Tuzović), Vlahović, Đurišić, Šćepanović (od 23. Mugoša), Delić (od 8. Božović), B. Milić

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...