Loading...

Familja quiz show - Episode 3

2,737 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 2, 2011

www.tring.tv
Prodhim i Tring Digital 2011.

Familja është program i cili realizon ëndrrën e një familje për të pasur një apartament të vetin. Çelësi i suksesit është vetë familja që duhet të konkurroj me familje të tjera për të fituar mundësinë e zotërimit të apartamentit.
Ky është një quiz show i cili vjen në "prime time" dhe që synon të përfshijë një audiencë të gjerë falë formulës së tij.
Këto familje do të mbështeten nga të afërmit në studio dhe nga publiku për të dhënë një atmosferë të atillë që të krijojë idenë e një gare të vërtetë...
Në çdo fazë që kalon dhe një skuadër fiton, simboli i çelësit në ekran mbushet dhe kush arrin ta mbush deri në fund fiton dhe kalon në puntatën e ardhshme. Në fund të numrit të puntatave të përcaktuar nga produksioni shpallet familja fituese e apartamentit.

Family is a program which realizes the dream of a family to have an apartment of her own. The key to success is the family itself must compete with other families the opportunity to gain possession of the apartment.
This is a quiz show which comes in "prime time" and aimed to include a wider audience thanks to its formula.
These families will be supported by relatives in the studio and the public to provide such an atmosphere to create the idea of ​​a real race ...
At each stage passes and a team wins, the key symbol on the screen is filled and he manages to fill up at the end wins and goes to the next puntatën. At the end of the specified number of production puntatave family announced the winner of the apartment.

Loading...

Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...