Loading...

Expositie www.fotokunstgalerie.nl Irene Lommers

112 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 21, 2012

Irene Lommers is een gepassioneerd natuurfotografe. Haar interesse voor fotografie begon al vroeg, toen zij als meisje van twaalf een camera kreeg. Het fotografievirus kreeg haar echter pas vele jaren later echt te pakken, toen zij na het overlijden van haar vader in 2009 van de erfenis een spiegelreflexcamera aanschafte . Irene fotografeerde in eerste instantie vooral landschappen, maar gaandeweg begon the interesse voor macrofotografie. Inmiddels noemt ze dit haar 'obsessie'.

De foto's van Irene zijn opvallend en niet onopgemerkt gebleven. In de internationale foto community van National Geographic zijn verschillende foto's uitgeroepen tot beste foto van de week en ook in fotomagazine Zoom en Chip foto-video zijn foto's gepubliceerd. Inmiddels heeft Irene een eigen fotogalerie aan huis, op het eiland Goerree-Overflakkee. Van 1 september t/m 31 december 2012 exposeert zij in De Fotokunst Galerie (www.fotokunstgalerie.nl) met de expositie 'Living Water'. Met deze expositie wil ze vooral laten zien hoe fascinerend de wereld in de natuur kan zijn.

'Want veel te vaak letten we alleen op de grote dingen in de wereld en vergeten we deze prachtige kleine wereld', aldus Irene Lommers.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...