Loading...

Иновациска политика и евалуација

87 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 16, 2018

Ова едукативно видео е дел од активностите на првата национална платформа за претпријатија и индустриска политика „Поглавје 20“. Активноста е дел од проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20 (YESNetwork+)“ финансиран од Европската унија. Имплементатори на проектот се: Фондација за Претприемачки сервис за млади, Фондација за Менаџмент и индустриско истражување и Здружение за рурален развој „Јавор“.

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...