Loading...

Katica Tanya: Az élmények hazája

7,187 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 17, 2012

A Katica Tanya ötlete Handó János és felesége, Eszter tapasztalt utazók fejéből pattant ki. Céljuk minél több embert visszacsalogatni a természetbe, hogy érezzék a friss levegő erejét, a puha fű selymességét, megismerhessék az állatokat, valamint elődeink szokásait, mesterségeit, bölcsességét, eközben játszva tanítsák korunk ifjúságát gyakorlati tudásra, tapasztalatra!

Szállásról a Tanya első épülete, a Turistaház gondoskodik 8 db, összesen 75 fő befogadására alkalmas fűthető szobáival. A Turistaház mellett kap helyet a Kemping, ahol sátrat lehet verni - összesen 80-at - és 10 lakókocsinak is van hely. Külön vizesblokk, kültéri padok és tűzrakóhelyek gondoskodnak vendégeink kényelméről. A második szálláshelyünk a többi létesítményünktől néhány száz méterre található Katica Porta, amely 8 szobájával 42 főnek biztosít összkomfortos szállást.

Programok tucatjait a Kalandpark biztosítja, amelynek célja kettős. Egyrészt bemutatni a különböző háziállatokat, köztük őshonos magyar fajokat (mangalicákat, rackákat, magyar szürkéket), azok természetes környezetében számos játszva-tanító felirattal, ismeretterjesztő táblával, illetve bemutatni a hagyományos gazdálkodás eszközeit, az ekét, a traktort és a kombájnt. Másrészt sok játékkal, ügyességi akadálypályákkal, hancúrpajtával tesszük az élményt teljessé. Programjaink a következő tematikát követik: * gazdálkodással kapcsolatos, * kézműves foglalkozások, * hagyományőrző foglalkozások, * természetismereti foglalkozások.

Az élményt teszi még gazdagabbá tucatnyi kültéri és beltéri játszva-tanító alkalmatosság, Játék, a XIII. századot idéző Lovagvár és a völgy aljában fekvő Katica Tó.

Újdonságunk a beltéri száraz csúszdapark és az egyedülálló erdei kötél- és akadálypálya a régió legnagyobb óriáslecsúszójával, amelyek minden időben, minden korosztály számára felejthetetlen élményt nyújtanak!

Ellátást a Kalandpark étterme nyújtja, amely változatos hideg- és meleg ételekkel várja a hozzánk látogató vendégeket.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...