Loading...

Етажна Собственост (Etajna Sobstvenost)

3,957 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 17, 2011

English subtitles


В РОЛИТЕ: Антон Радичев, Невена Бозукова-Неве, Милена Маркова-Маца, Стефан Денолюбов, Станимир Гъмов, Надя Савова, Явор Гигов, Милица Гладнишка, Мариета Петрова-Мърфи, Валентин Владимиров и др.

ИДЕЯТА: "Етажна собственост" е едно своеобразно актуално огледало за настоящите наболели проблеми у нас -- чисто битови и широко обществени, но без поза и без хленчене. Зрителите имат възможността да погледнат
действителността и себе си отстрани и да намерят свой отговор на въпроса, дали и как се е променил манталитетът на българина след прехода, в истински европеец ли се е превърнал или по-скоро в един
модерен Бай Ганьо.

ДЕЙСТВИЕТО: Действието се развива в една средностатистическа порутена панелка в ж.к. "Надежда", а снимките умишлено са извадени от студиото и се случват в истински блок, сред реалните наематели.

СЦЕНАРИСТИТЕ: Сценаристите на "Етажна собственост" буквално обикалят и събират истински истории от бита на съвременния българин -- с всичките му радости, притеснения, надежди и разочарования.

СЕРИАЛЪТ: Ситуационна комедия, в която действието се развива в конкретния епизод, а в рамките на сериала зрителите могат да проследят развитието на отделните герои.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...