Loading...

"Dan Turske" u Visokoj Turističkoj školi

277 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 20, 2013

Ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj poručio je tokom manifestacije „Dan Turske" da turistička privreda može značajno doprineti zbližavanju dve države na kulturnom planu.

Ambasador Bozaj je na Visokoj turističkoj školi (VTŠ) izjavio kako je turizam bio jedna od tema i samita na kome su se početkom nedelje okupili predsednici Turske i Srbije kao i članovi predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH). Predstavnici Srbije su zatražili podršku za razvoj domaćeg banjskog turizma u zemlji, kazao je turski ambasador koji je učestvovao na tradicionalnoj manifestaciji VTŠ „Ambasadori govore".

Na ovoj kulturno-obrazovnoj manifestaciji su se studentima VTŠ, njihovim profesorima, predstavnicima turističkih agencija i drugim gostima obratili i Derja Polat, direktor odeljenja za kulturu i turizam pri Ambasadi Turske kao i direktor prodaje lanca Hilton u Istanbulu Serkan Jalčikajan.

  • Category

  • Song

  • Artist

  • Licensed to YouTube by

    • UMG (on behalf of Decca); Sony ATV Publishing, LatinAutor - Warner Chappell, LatinAutor, LatinAutor - SonyATV, Reservoir Media (Publishing), UBEM, Warner Chappell, SOLAR Music Rights Management, CMRRA, ASCAP, PEDL, and 10 Music Rights Societies

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...