Loading...

Chit de rosturi impermeabil - Ceresit CE 40 aquastatic

70,786 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 12, 2010

Pentru faianta si pentru gresie vom folosi chit flexibil, pe baza de ciment rezistent la apa, pentru rosturi de pana la 5mm. Se aplica folosind o gletiera de cauciuc moale cu ajutorul careia se apasa chitul in rosturi. Acest chit este aquastatic, are o lucrabilitate mare si permite o finisare foarte buna.

CARACTERISTICI
- flexibil, pentru pardoseli incalzite
- rezistent la apa
- finisare buna
- rezistent la murdarie
- pentru interior si exterior
- lucrabilitate mare

DOMENII DE UTILIZARE
- Pentru chituirea placilor ceramice, caramizilor de sticla si a placilor din piatra naturala pe suprafete verticale sau orizontale. Datorita efectului foarte mare de hidrofobizare (aquastatic) picaturile de apa raman intregi pe suprafatachitului fara a patrunde in structura acestuia. Acest fapt permite folosirea chitului de rosturi, CE 40, in zone permanent umede cum ar fi: bai, dusuri, bucatarii etc. CE 40 poate fi aplicat atat la interior cat si la exterior. Se recomanda folosirea lui CE 40 pe substraturi deformabile cum ar fi: pardoseli incalzite, OSB, gips-carton.
- Chitul CE 40 respecta prevederile normei EN 13 8882002 clasa CG2 Ar W (chituri pentru rostuirea la parametri inalti, cu rezistenta ridicata la abraziune sau cu un grad de impermeabilitate ridicat).
- Rosturile de dilatatie, colturile, precum si rosturile aflate la imbinarea peretilor si cele din jurul instalatiilor sanitare se vor etansa in mod obligatoriu cu silicon sanitar Ceresit CS 25.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...