Loading...

En Fundi i el Cervell (Educació Infantil / P5) - Vídeo 5 - El director d'orquestra

3,936 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Dec 28, 2010

'En Fundi i el cervell' és un material pedagògic d'aula dissenyat a la Fundació amb l'objectiu de facilitar al mestre/a d'aula l'estimulació de la funció cognitiva dels alumnes.
Aquest material consta d'uns vídeos i un conjunt d'activitats i directrius que tenen per objectiu donar a conèixer i interioritzar el funcionament del cervell i automatitzar els processos implicats per a l'assoliment de competències des de la perspectiva de la Teoria PASS de la intel•ligència. 'En Fundi i el cervell' és un material que facilita un camí alternatiu per al desenvolupament de la competència d'aprendre a aprendre. Està dissenyat per a ser aplicat en un context d'aula en els cursos de P5. També es pot utilitzar de manera individual o en petit grup amb nens i nenes més grans que presentin necessitats educatives específiques.
L'aplicació d'aquest material la poden realitzar els/les mestres d'educació infantil, essent recomanable que la realitzi el/la tutor/a d'aula, de manera que el llenguatge i recursos puguin ser exportats durant la realització d'activitats no incloses en aquest material.
Us podeu adreçar a la web de la Fundació Carme Vidal Xifre per obtenir més informació del material (http://www.fcarmevidal.com)

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License
Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...